Ugrás a fő tartalomra

Bankkártyás fizetés


Hogyan lehet bankkártyával online fizetni? Ebben a rövid útmutatóban leírjuk a kártyás fizetés alapjait, részleteit ill. megtudhatod, hogy mi micsoda a bankkártyán.
                Kezdjük az elején. A kártya jobb alsó sarkában lévő logó alapján megtudhatod, melyik cég a kártya kibocsátója. A három legnagyobb kártyakibocsátással foglalkozó cég:
-          MasterCard (MasterCard, Maestro)
-          VISA (VISA, VISA electron)
-          AmEX (American Express)
E három kártyával szinte bárhol fizethetsz a neten, beleértve a sportfogadói számlád feltöltését is. Gyors, egyszerű fizetési módszer, a fizetést követő pár percen belül meg is jelenik az összeg az egyenlegeden.
                A befizetéshez szükséges megadnod a 16 jegyű bankkártya számod, a lejárat idejét (HÓ/ÉV formátumban) ill. a CVV vagy CVC kódot, amit a bankkártyád hátoldalán találsz. Néhány esetben szükséges a kártyatulajdonos nevének és címének megadása is (ha nem fogadja el a beírt nevet/címet, próbáld ékezetek nélkül).
A tévhitekkel ellentétben nem vonnak le többet az egyenlegedről, mint amit megadtál. Nem kell aggódnod azon sem, hogy hetekkel, hónappokkal később a tudomásod és engedélyed nélkül pénzt vonnak le számládról. Természetesen minden kártyás vásárlásnál nagyon fontos, hogy utánanézz, megbízható-e az adott szolgáltató. Az oldalunkon csak olyan irodákat ajánlunk, amelyeket mi magunk is használunk, 100%-ban megbízhatóak és a legjobb bónuszokat kínálják.
                Az irodáktól kifizetést is kérhetsz a bankkártyádra, de általában csak olyan kártyára, amivel már egyszer befizettél hozzájuk (ez a visszaélések miatt van így).