Ugrás a fő tartalomra

Pinnacle Sports regisztráció és befizetés


A fiók létrehozása mindössze 3 percet vesz igénybe. A regisztráció megkezdéséhez kattints a logóra: 
A megjelenő ablakban az oldal közepén kattints a zöld „Open an account and win more“ feliratú gombra. Ezzel megnyitod a regisztrációs űrlapot, amit az alábbi útmutató alapján tölthetsz ki (lejjebb a képen láthatod a kitöltött űrlapot):
-          Az alábbi karaktereket nem fogadja el a rendszerük: ő, ű. Használj helyettük o és u betűt.
-          First name – a keresztneved (pl. Péter)
-          Surname – vezetéknév (pl. Kovács)
-          Email – írd be az e-mail címed
-          Confirm email – írd be az e-mail címed mégegyszer
-          Date of birth – születési dátumod (nap/hónap/év)
-          Country – válasszd ki az országodat (Magyarország = Hungary)
-          Adress – a felső sorba az utca és a házszám, alsó sor maradhat üresen
-          Town/City – város, település
-          Postal code – irányítószám
-          Telephone no. – mobilszám
-          Currency – az a pénznem, amiben a számládat szeretnéd vezetni. Forintban nem lehet, használjunk helyette eurót. A bankkártyádról feltöltve bármilyen pénznemben játszhatsz, az átváltás közel középárfolyamon történik.
-          Password – válassz egy jelszavat. 8-10 karakter legyen, legyen benne legalább két betű, egy szám és egy speciális karakter ezek közül: !@%()_ A jelszó nem tartalmazhatja a nevedet, e-mail címedet és a biztonsági kérdésedet és annak válaszát. Pl. alma_123
-          Confirm password – írd be a jelszavad mégegyszer
-          Security question – biztonsági kérdés arra az esetre, ha elfelejtenéd jelszavadat. Te határozod meg, mi legyen a kérdés. Pl. „Kedvenc könyvem.“ vagy „Anyám lánykori neve.“
-          Security answer – a válasz a biztonsági kérdésedre. Pl. „Aranyember“
-          Enter the captcha numbers – írd be a képen látható számokat
-          Keep me updated... – ha szeretnéd, hogy küldjenek hírleveleket, jelöld a „Yes“-t, ha nem, akkor a „No“-t.
-          Where did you hear about us – Hol hallottál rólunk? Maradhat üresen.
-          Pipáld ki az „I have read and agree...“ sor előtt a négyzetet.
A „Create my account“ gombra kattintva kész is vagy a regisztrációval. Az email fiókodba kapni fogsz egy levelet, ami tartalmazza az ID számod – ez lesz a felhasználóneved, ezzel tudsz bejelentkezni az accountotba.

Kártyás befizetés:

Mi micsoda a bankkártyán? IDE kattintva elolvashatod.
Befizetéshez először is be kell jelentkezned, amit a www.pinnaclesports.com oldalon tehetsz. Itt meg kell adnod az e-mailben kapott ID kódodat és a jelszavadat az oldal jobb felső részében található mezőkbe írva.
Bejelentkezés után középen felugrik egy ablak, ami figyelmeztet arra, hogy nincs pénz a számládon. A „Deposit now“ gombra kattintva töltheted fel az accountodat. Egyéb esetben bejelentkezés után az oldal tetején található „Cashier“ gombra kattintva tudsz be- és kifizetést indítani.
A megjelenő oldalon két kis négyzet fogad – bal oldali (narancssárga felirat) a befizetési lehetőségeket kínálja, a jobb oldali (kék felirat) pedig a kifizetési lehetőségeket. A kártyás befizetés indításához a narancssárga „Choose a deposit method“ négyzet alatt kattintsunk a „VISA és Mastercard“ logót tartalmazó négyzetre.
A megjelenő szövegben azt kérik tőlünk, hogy a befizetés után verifikáljuk magunkat (a visszaélések elkerülése miatt). Egyszerűen görgessük le az oldalt, pipáljuk ki a „I agree to verify...“ négyzetet, és kattintsunk a „submit“ gombra. A megjelenő űrlapot töltsük ki ez alapján:
-          EUR – ide írjuk euróban azt az összeget, amit szeretnénk befizetni
-          Card Number - szóközök nélkül beírod a kártyád elején található 16 jegyű számsort
-          Your Name as on the card – a kártyatulajdonos neve (a Te neved)
-          Expiry Date - kiválasztod a kártyád lejáratának idejét hó/év formátumban. A kártyádon „valid thru“ vagy „expires“ néven találod Hó/Év formátumban, pl. 11/14 (hó/év, azaz 11. hó 2014-es év)
-          CV2 number – ide a kártyád hátoldalán található utolsó 3 számjegyet kell beírnod
-          Save Card? – pipáld ki, és legközelebb nem kell megadnod a kártyád adatait.
-          Ellenőrizd le, hogy helyesen van-e a címed (egyezni kell a kártya által evidált címmel)
-          Ha mindent kitöltöttél, a Submit gombra kattintva megtörténik a befizetés.
Ezután 3 napon belül verifikálni kell magunkat, amit nagyon egyszerűen megtehetünk:
-           Töltsük le a „Credit/Debit Authorisation Form“ nevű nyomtatványt. IDE kattintva letölthető. Töltsük ki kék tollal: az 1. részbe kell beírnunk az ID számunk, mellé a „Costumer name“ alá a teljes nevünket nyomtatott betűkkel. A 2. részben a „Credit/Debit card type“ alá írjuk a kártyánk típusát (VISA, Mastercard, Maestro). A „Date“ sorra Hó/Nap/Év (igen, fura) kell beírnod azt a dátumot, amikor befizettél. „Amount“ – ide jön az összeg, amit befizettél. „Currency“ – a pénznem, amit befizettél (EUR). A „Credit Card number“ mezőkbe írjuk be  a kártyánk számát (az X-el jelölt helyeket ne töltsük ki). Az „expiry date“ a kártya lejáratának ideje (hó/év) formátumban. „Card holder name“ – kártyatulajdonos neve. „Card holder billing adress“ – címe. A „Signature“ pontnál írjuk alá, majd írjuk rá az aláírás dátumát hó/nap/év formátumban.
-          Szkenneljük be a kitöltött papírt, a bankkártyánkat és egy okiratunkat (pl. személyi vagy útlevél).
-          Jelentkezzünk be a Pinnacle számlánkra, majd kattintsunk erre a címre: https://upload.pinnaclesports.com/uploadForm.asp Itt tudjuk feltölteni az adott dokumentumokat az űrlap alján található „Fájl kiválasztása“ gombra kattintva. Egy sorba egy fájlt töltsünk fel. A „Credit Card“ mezőbe írjuk be a kártyánk elején található számsor utolsó 4 számjegyét. Az „Upload files“ gombra kattintva kész is vagyunk. E-mailben értesítenek a verifikációról.

Kapcsolódó cikkek: